zondag 22 juni 2008

Zaterdag 7 juni 2008.

Lopend richting Vlaardingen heb ik al zeer vroeg contact met mijn vrouw. Zij zal vandaag de rit maken Den Helder Vlaardingen. We spreken af bij het VVV kantoor duidelijk aangegeven op de kaart. Dat het niet altijd even gemakkelijk is blijkt uit het vele telefoon verkeer. Uiteindelijk vinden we elkaar en bespreken de plaats voor de overnachting. Na nog geen kwartier later heeft zij de camping al bereikt. Het VVV personeel heeft begrepen dat lopen mijn hobby is en geeft mij een alternatieve route naar de camping. Bereik na anderhalf uur dan ook de camping. Els heeft ondertussen niet stilgezeten en heeft met de eigenaresse van de camping afspraken gemaakt om gebruik te mogen maken van het kantoor. Een mogelijkheid samen te kijken naar het probleem laptop.
De warme maaltijd in de vroege ochtend voorbereid heeft ze meegebracht en niet onbelangrijk de koffiepot en een biertje.


Ook nu de specialist aanwezig is lukt het niet om het probleem laptop voor elkaar te krijgen. Het besluit, neem dat K ding maar mee naar huis en bespreek het met Bob Driessen van Vodafone. De avond nieuwe plannen gesmeed voor de komende dagen. Heb deze week een dag verloren door het weer en kan deze inlopen om mijn rustdag in te leveren voor een wandeldag.