vrijdag 28 december 2007

Week 52 24 december tot 29 december.

We kunnen het jaar 2007 tevreden afsluiten. Er is heel veel gebeurd.
Eerste 7 maanden van wandel voorbereiding zitten er op. Het is gegaan met vallen en opstaan. Zoals de problemen met schoenen, blessure leed het regelen van alle bijkomstig heden. Als een rode draad heeft u het kunnen lezen in de verslagen op de site.
De kennismaking met de jongste telg I Made, ontwikkelingen binnen het pleeggezin.


Het nieuwe project de school in Denpasar. Als we het heel snel lezen valt het allemaal wel mee. Voor mij en mijn vrouw is het een dagtaak aan het worden.
Hoe regelen we dingen waarbij er niets aan de strijkstok blijft hangen.
Kunt u zich nog herinneren hoeveel geld er is binnen gekomen voor de Tsunami ? Weet u ook waar al dit geld is gebleven?
Jammer genoeg wij weten het, het is overal terecht gekomen maar niet altijd op die plaatsen waar wij denken dat het moest komen.
Nu Java en Bali weer in het nieuws is door de hevige regenval en overstromingen worden wij herinnert aan alle natuurrampen in de gordel van smaragd.
Wij weten ook dat bij veel gevallen de bewoners verantwoordelijk zijn. Toch hebben wij daar een andere mening over, komt hulp op de goede plaats? Kan er gewerkt worden aan een goede infrastructuur? Waar moeten we dan beginnen? Juist kinderen geef ze goed onderwijs leer ze omgaan met de natuur. Leer ze om de natuur te beschermen voor nu en de toekomst. Investeer in kinderen voor nu en later.
Wat gaat 2008 ons bieden?
We proberen om in goede gezondheid verder te bouwen aan het project Bali. Waarbij de pleegkinderen centraal zullen staan. Gelukkig kunnen ook wij niet in de toekomst kijken.
Wij zullen proberen u op dezelfde manier op de hoogte te houden van de ontwikkelingen.