dinsdag 18 september 2007

Het promoten van mijn website.

13 september 2007.
Op advies van de specialisten Budget Internet, moet ik proberen mijn website te promoten op diverse startpagina’s van het internet.
Wat voor hun een routine klus is, is voor mij een dagtaak. Het is voor mij ook een vreemde taal voor beginners. Maar soms komt de hulp uit een vreemde hoek. Zo ook in deze. Na het aanmelden bij goedbegin.com het eerste mailtje. De inhoud van dit mailtje is het verzoek om lid te worden van de website www.vandijk.goedbegin.com.
Tevens biedt Ben van Dijk zijn hulp aan. Als er problemen zijn, zal hij mij helpen. Zo is het mij gelukt om mijn site www.wandelenmetgerard.nl te koppelen met goedbegin.com.
Dinsdag middag het interview met denheldervandaag, een jonge spontane reporter vraagt de hemdsmouwen van het lijf. Ik weet niet wat hij allemaal heeft opgeschreven.
We moeten afwachten, we lezen het in de loop der dagen.
Ook hier op advies van Budget Internet, een link te vragen naar mijn website.
Reactie van de redactie van denheldervandaag.

Beste Gerard,

even ter info: je verhaal komt waarschijnlijk zaterdag op de site. Ik zoek een moment waarvan ik weet dat er niet na een uur al wat anders op de site komt, omdat het dan zo snel omlaag zakt (en minder opvalt), vandaar. Als ik het laat verschijnen in de nacht van vrijdag op zaterdag staat het in ieder geval tot halverwege zaterdagmiddag bovenaan.


Met vriendelijke groet,

Ronald Boutkan

Tevens mijn eerste foto met kar.