zaterdag 13 oktober 2007

Welkom in Jayakarta Bali

16 oktober 2007

Na een zeer vermoeiende reis weer thuis bij de pleegkinderen. Een welkom met een traantje van blijdschap. Na een jaar met vele gebeurtenissen een wedstrijd wie het eerste aan het woord kon komen. Het belangrijkste iedereen heeft nieuwtjes. Het was voor ons nu een zaak om bij te komen van de vermoeiende reis. Weet iemand hoe laat de kippen op stok gaan? Wij weten het nu bij ons ging het lampje om 20.00 uur uit. In een stuk doorgeslapen tot de volgende morgen 07.00 uur. We kunnen nu zeggen we zij er weer en kunnen de hele wereld weer aan.
Na het ontbijt de eerste kennismaking met het fitness centrum.



Terug in de tijd. De toestellen zeer sterk verouderd, piepen en kraken. De airco werkt perfect 16 graden met een vochtigheid van 67%. Buiten is het even wat anders 38 graden met een vochtigheid van 85%. Mijn eerste waarschuwing wees heel voorzichtig met het overschakelen van binnen naar buiten. Na mijn kennismaking met het fitness centrum de eerste wandeling buiten.
Gekleed in zwembroek en petje de eerste 45 min in de volle zon. Voor vandaag genoeg zon en op zoek naar schaduw. De eerste dag sluiten we af met een Balinees rood kleurtje.