donderdag 1 januari 2009

1 januari 2009

Namens vrouw en kinderen wens ik u een voorspoedig 2009.

Terug kijkend op het jaar 2008 is er in dit jaar veel gebeurd. Zoals het weer door het leven mogen gaan zonder medicijnen. Het kunnen leveren van een prestatie over een afstand van ruim 700Km. Het geld bijeen gelopen op deze bijzonder manier mogen besteden aan het project geef kinderen in Bali de kans om naar school te gaan.
Ter afsluiting van het jaar een dag wandelen voor het project voedselbank.
Het wandelen voor de voedselbank is een dag geweest van bezinning. Misschien al eerder gelezen in de media is dit een landelijk succes geworden. Velen hebben stil gestaan bij het feit dat er Nederlanders zijn die moeten leven van minima en afhankelijk zijn van anderen.

Wat zijn de verwachtingen voor 2009.
In de winterperiode wekelijks te trainen in mijn huiskamer Classic Gym.
In het voorjaar de fietspaden te bewandelen met mijn vertrouwde kar, en rond juni weer een wandeling te maken van een paar honderd kilometer.
Aansluitend het bollepel seizoen voor het opsparen van wat extra geld voor het Bali project, ter afsluiting twee maanden Bali.
Hoe de wandeling er in juni er uit gaat zien is nog niet bekend maar het vermoeden bestaat dat er nu gelopen gaat worden van boeren camping naar boeren camping. Ik hou u op de hoogte van ontwikkelingen